JONG & DYNAMISCH BEDRIJF

Vit-S bvba is een jong, dynamisch bedrijf dat huishoudelijke hulp aanbiedt met dienstencheques. Ons bedrijf werd opgestart op 14 juli 2008, maar zelf zijn wij reeds 17 jaar actief in deze sector. Onze huishoudhulpen gaan dagelijks op pad om onze – inmiddels al meer dan 1.200 – klanten te helpen. Zoals onze naam doet vermoeden, staan wij garant voor een snelle service, schoonmaak en strijk.

GOEDE GROEPSGEEST

Bij Vit-S  gaat een goede groepsgeest voor alles! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd om de groepsbanden aan te halen. De groepsactiviteiten en het jaarlijkse personeelsfeest zijn slechts een greep uit ons aanbod. Vit-S bestaat uit een hechte groep met bekwame, goed opgeleide mensen. Om steeds te kunnen beantwoorden aan de wensen van onze klanten, bieden wij onze medewerkers de kans geregeld opleidingen te volgen.  

WERKING

U gaat bij de mensen thuis en verricht de huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, koken, kleine naaiwerken,… Wij werken steeds in blokken van 4 uur en dit minimum om de 14 dagen. Voor u aan de slag gaat, komt u bij ons langs om in overleg het uurrooster op te stellen. Aan de hand van uw profiel zoeken wij voor u de geschikte klanten uit. U gaat zich vooraf  aan de klant voorstellen. Op dat contactmoment kunt u kennismaken met uw klant en krijgt u informatie over de woning waar u zal poetsen. Ook ontvangt u onze toffe en eigentijdse bedrijfskledij. Twee maal per maand komt u de ontvangen dienstencheques inleveren op kantoor waar de verdere administratie wordt afgehandeld.

STIPTE BETALING EN EXTRA LEGALE VOORDELEN

  • Uurrooster op maat
  • Werken in de buurt
  • Loonpakket: vakantiegeld, eindejaarspremie, transportvergoeding, werkkledij, maaltijdcheques

UW WELZIJN

Als werkgever hechten wij het grootste belang aan de gezondheid en het welzijn van onze werknemers. Wij bieden u de zekerheid te werken in een veilige omgeving. Indien U toch het slachtoffer zou worden van een arbeidsongeval, staat ons bedrijf in voor de wettelijk verschuldigde vergoedingen. In ons bedrijf  is ook een preventieadviseur actief, die in dit kader een antwoord kan bieden op al uw verdere vragen.

 

VLOTTE COMMUNICATIE STAAT VOOROP!

U zit ergens mee…  U hebt een idee dat u graag uitgewerkt ziet … of u hebt gewoon eens zin in een babbel …  Wij staan altijd open voor een goed gesprek, dus aarzel niet en kom gerust eens langs!

CONTACT

Uw bericht is verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is een probleem met dit bericht: - zijn alle noodzakelijke velden ingevuld?