WERKNEMERS AAN HET WOORD

Beste Lucette,
Beste Wensen voor 2020 !  Ik wou u alvast bedanken voor de snelle hulp die we kregen toen we door X in de kou werden gezet. De 3 vervangingen die u ons stuurde hebben zeer goed werk geleverd. Vandaag waren we nogal verrast van de snelheid van Natascha en ik wist op het einde niet meer wat haar te geven. De positieve berichten die we kregen van een aantal van jullie klanten zijn hierbij ruimschoots bevestigd.
De vervangingen die we bij X in die jaren hebben gekregen waren meestal teleurstellend. Nu wachten we vol spanning naar de vaste kracht die we vanaf volgende week donderdag mogen verwachten. 
Nogmaals vele dank.

G.

Beste Lucette,
Wat was het vandaag fijn thuis komen in een vers gepoetst huisje … zo blij dat we na een jaar van 10 verschillende poetsvrouwen (omdat er mijn geen vaste beloofd kon worden in de andere dienst, waar ik klant was sedert 2010), eindelijk iemand vast hebben!
Bedankt om ons uit de nood te helpen! Ook voor u en uw dienst een prettig 2020!
Vele groetjes

S.D.

Ik hou van mijn job als huishoudhulp. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging  om ieder hoekje stuk voor stuk kraaknet te krijgen. Een groot voordeel van deze job is dat ik in feite zelfs geen auto nodig heb, want alle klanten wonen op een boogscheut van mijn huis.  Het geeft me veel voldoening om te zien hoe tevreden mijn klanten zijn als ze binnenkomen in een netjes opgeruimde woning.

G.D.

Werken bij Vit-S is nooit saai! Mijn job biedt veel variatie en vrijheid. Ik poets, strijk, lap de ramen,…Heel fijn is dat de uurroosters zoveel mogelijk opgesteld worden in overeenstemming met mijn wensen. Zo kan ik in de namiddag wat vroeger naar huis om na het werk nog tijd door te brengen met mijn gezin. Niet alleen is er een goeie band met de klanten, maar ook tussen de huishoudhulpen onderling gaat het er heel vriendschappelijk aan toe. Tijdens de verschillende groepsactiviteiten wordt er heel wat afgelachten. Elk jaar opnieuw kijk ik uit naar het personeelsfeest!

C.D.

Huishoudhulp… Dienstencheques… Ik had er allemaal wel eens van gehoord, maar voor ik bij VIT-S begon, was het een ver-van-mijn-bed-show.  Tot ik plots de bedenking maakte dat mijn toenmalige job me geen voldoening meer gaf.  Het werken in een bureau, acht uur per dag vastgenageld zitten achter de PC: ik besloot dat ik er genoeg van had.  Ik wilde wel eens wat anders; wat afwisseling én ik wou ‘iets’ gaan doen met mijn handen.  Op aanraden van een vriendin stapte ik bij VIT-S binnen om te horen wat mijn opties waren.  Ik wou fulltime werken én ik wou in de regio blijven.  Na twee weken belde men mij op: men had een volledig uurrooster voor me weten samen te stellen.

Uiteraard fronsten heel wat klanten in het begin de wenkbrauwen: de deur gaat open en daar staat… een mannelijke huishoudhulp.  Eerlijk gezegd: ik zou ook raar gekeken hebben.  Maar zo gauw de klanten zagen dat een mannelijke huishoudhulp even goed werk levert als zijn vrouwelijk collega’s, smolten de twijfels als sneeuw voor de zon.  In september 2014 zal het vier jaar zijn dat ik voor VIT-S werk.  Toegegeven: ik had het mezelf niet zolang zien doen.  De reden dat ik mijn werk vandaag nog steeds met even veel enthousiasme uitvoer ligt hem in het feit dat ik voor mezelf de afwisseling heb gevonden waarnaar ik op zoek was.  Iedere klant, ieder huis is anders.  Elke klant is ook een andere ‘baas’ al is er van een baas-werknemerverhouding bij de meeste van mijn klanten helemaal geen sprake. Bij heel wat mensen ben ik het ontbrekende stukje van het gezin dat op maandag, dinsdag,… voorbij komt.

Als huishoudhulp – vind ik – geniet je binnen de uitgetekende krijtlijnen van enorm veel vrijheid: je kiest zelf hoe je je werk indeelt, in samenspraak met je klant en het kantoor kan je al eens van dag switchen én hoewel we elkaar als collega’s niet vaak tegenkomen, zit de sfeer in het bedrijf heel goed.  Vier jaar heb ik nu achter de rug en ik hoop er minstens nog eens zoveel bij te kunnen doen.

DSS  nieuwkomer

Sinds september 2013 maak ik deel uit van het team van Vit-S.  Het is een plezier om hier te werken en tevens een zeer mooie ervaring.  Vit-S is altijd beschikbaar om zo goed mogelijk zowel de werknemers als de klanten te helpen.  Ik doe mijn werk met veel enthousiame en de klanten voelen dit , waardoor ik ook steeds een glimlach terug krijg.