Welkom2024-01-12T08:29:14+00:00

Welkom bij Vit-s DienstenchequesGeen loze beloftes of lange wachttijdenMet huishoudhulp van de Westkust voor klanten van de Westkust!

Welkom

Persoonlijke aanpak

Omdat wij belang hechten aan een persoonlijke aanpak, zowel naar klanten als naar onze werknemers toe, willen wij ons graag even voorstellen.

Wij zijn een groeiende, dynamische onderneming actief in de ganse Westhoek en zelfs daarbuiten.Lucette & Céline zetten zich al meer dan 17 jaar in om telkens de juiste poetshulp met de juiste klant te matchen en de huishoudhulpen op te leiden. Mathieu is verantwoordelijk voor opvolging van de ingediende dienstencheques, controle en diverse administratie. Hierdoor staat Vit-S in de streek bekend als betrouwbaar, discreet en altijd op maat van de klant. Wij hebben één missie en dat is om een uitstekende dienst te verlenen aan elke klant en een aangename werkplek te geven aan onze medewerkers. Daardoor verliezen wij geen tijd aan reclame campagnes en loze beloftes, maar besteden wij onze tijd aan wat wij belangrijkst vinden: klanten zo goed mogelijk bedienen en onze huishoudhulpen ondersteunen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze kordate aanpak ingevolge onze jarenlange ervaring een efficiënte service en uitstekende kwaliteit waarborgen.

U kunt op deze site al heel wat informatie vinden over het reilen en zeilen van ons bedrijf. Zit u toch nog met vragen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij hopen u weldra in ons bureau te mogen verwelkomen!

Lucette Vanderhaeghe

Contact

Schoonmaakbedrijf in de Westhoek

Vanuit Veurne sturen we ons schoonmaakteam op pad in de Westhoek.
Reeds 17 jaar groeien wij als bedrijf omdat we een eigen aanpak hebben.

Efficiente aanpak.

Wij spreken met de klant en ook met de werknemer. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor de perfecte match.

Jarenlange ervaring.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de zorgen van schoonmaak beheersen.

Vitesse

Bij ons zijn zowel klant als werknemer geen nummer, wij gaan steeds op zoek naar een oplossing op maat voor jou !

Nieuws van Vit-s

Aan het woord …

Beste Lucette,
Wat was het vandaag fijn thuis komen in een vers gepoetst huisje … zo blij dat we na een jaar van 10 verschillende poetsvrouwen (omdat er mijn geen vaste beloofd kon worden in de andere dienst, waar ik klant was sedert 2010), eindelijk iemand vast hebben!
Bedankt om ons uit de nood te helpen! Ook voor u en uw dienst een prettig 2020!
Vele groetjes

SD, klant

Beste Lucette,
Beste Wensen voor 2020 !  Ik wou u alvast bedanken voor de snelle hulp die we kregen toen we door X in de kou werden gezet. De 3 vervangingen die u ons stuurde hebben zeer goed werk geleverd. Vandaag waren we nogal verrast van de snelheid van Natascha en ik wist op het einde niet meer wat haar te geven. De positieve berichten die we kregen van een aantal van jullie klanten zijn hierbij ruimschoots bevestigd.
De vervangingen die we bij X in die jaren hebben gekregen waren meestal teleurstellend. Nu wachten we vol spanning naar de vaste kracht die we vanaf volgende week donderdag mogen verwachten. 
Nogmaals vele dank.

G, klant

Ik hou van mijn job als huishoudhulp. Elke dag biedt een nieuwe uitdaging  om ieder hoekje stuk voor stuk kraaknet te krijgen. Een groot voordeel van deze job is dat ik in feite zelfs geen auto nodig heb, want alle klanten wonen op een boogscheut van mijn huis.  Het geeft me veel voldoening om te zien hoe tevreden mijn klanten zijn als ze binnenkomen in een netjes opgeruimde woning.

G. D., werknemer

Sinds september 2013 maak ik deel uit van het team van Vit-S.  Het is een plezier om hier te werken en tevens een zeer mooie ervaring.  Vit-S is altijd beschikbaar om zo goed mogelijk zowel de werknemers als de klanten te helpen.  Ik doe mijn werk met veel enthousiame en de klanten voelen dit , waardoor ik ook steeds een glimlach terug krijg.

DSS nieuwkomer, werknemer

Werken bij Vit-S is nooit saai! Mijn job biedt veel variatie en vrijheid. Ik poets, strijk, lap de ramen,…Heel fijn is dat de uurroosters zoveel mogelijk opgesteld worden in overeenstemming met mijn wensen. Zo kan ik in de namiddag wat vroeger naar huis om na het werk nog tijd door te brengen met mijn gezin. Niet alleen is er een goeie band met de klanten, maar ook tussen de huishoudhulpen onderling gaat het er heel vriendschappelijk aan toe. Tijdens de verschillende groepsactiviteiten wordt er heel wat afgelachten. Elk jaar opnieuw kijk ik uit naar het personeelsfeest!

C. D., werknemer

Na jaren zelf de huishoudelijke taken te doen heb ik de keuze gemaakt om gebruik te maken van een huishoudhulp. Eerst was ik aangesloten bij een ander poetsbedrijf maar na een reeks van slechte ervaringen heb ik besloten om Vit-S te contacteren.  Hier werd ik zeer goed geholpen en was er ook bijna onmiddellijk iemand ter beschikking. Wat voor mij ook zeer positief is, is dat wanneer de huishoudhulp ziek/afwezig is, er voor vervanging wordt gezorgd. Zeker een aanrader!

werknemer

Ik heb er lang over getwijfeld om beroep te doen op een huishoudhulp. Ik dacht altijd: “ik ben nog jong, ik heb de nodige tijd en energie om de huishoudelijke taken zelf op te nemen”. Dat idee is veranderd toen ik vorig jaar mama ben geworden van ons eerste kindje. Ik merkte dat al mijn tijd opging in mijn job, het huishouden en de zorg voor mijn gezin, waardoor er nagenoeg geen vrijetijd meer overbleef. Daarom heb ik contact opgenomen met Vit-s, die ons deskundig bijstond in de zoektocht naar een geschikte huishoudhulp. Sinds enkele maanden komt E.M. nu elke week bij ons langs en ik moet toegeven dat die paar extra helpende handen een wereld van verschil uitmaken. De uren die ik vroeger tijdens het weekend spendeerde aan poetsen en strijken zijn nu vrijgekomen voor quality-time met mijn gezin. Bedankt Vit-s!

werknemer
Ga naar de bovenkant